Get Adobe Flash player

Svéd energiafűz fajták

        A Holland Alma csemetekertje 2007 óta rendelkezik svéd nemesítésű fűz fajták szaporíatási jogával. Hivatalos szaporító és értékesítő partnere vagyunk a svéd Salixenergie-nek. A svéd fajtákra alapozott technológiát hazai ökológiai viszonyokra adaptáltuk és jelenleg a legkiforrottabb energetikai fűz termesztéstechnológiát biztosítjuk termelőinknek.

A "termesztéstechnológia" és "piaci lehetőségek" menüpontok alatt mindenre kiterjedő információkat talál. A folyamatosan frissített "prezentációk" menüponton belül pedig új ötleteket meríthet. Ha ezek után, vagy éppen ezektől indíttatva kérdése merül fel, keresse értékesítő-tanácsadó kollégáinkat!

A svéd energiafüzek szaporítása és forgalmazása licenjogokhoz kötött tevékenység. A jogosultságoknak az MGSZH honlapjánl lehet tájékozódni. Energetikai fűz szaporítóanyagot termelni, forgalmazni, hirdetni, jogosultság nélkül tilos! A honlapunkon található információk partnereink és saját kutatási eredményeinek felhasználásával készültek. Az itt található anyagokat csak a Holland Alma Kft értékesítési vezetőjének írásbeli hozzájárulásával lehet felhasználni oktatási, tájékoztatási és promóciós jelleggel!

Prospektus letöltése itt!


hungary english german

Ha szeretne naprakész információkhoz jutni,
iratkozzon fel hírlevél listánkra!

Az Ön e-mail címe:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Jelölje meg, hogy miről szeretne hírlevelet kapni:
Naturalma
Svéd energiafűz
Gyümölcsszaporító anyagok
Erdészeti csemete