Nyisson a világra: adjon-vegyen a Magro.hu piactéren!


Néhány évtizede a gazda még találkozott a terményei fogyasztóival, napjainkra, azonban, a termelők és a fogyasztók eltávolodtak egymástól. A folyamatba beékelődő közvetítők, felvásárlók pedig a haszon egy jó részét is elviszik, így csökkentik a gazdák árbevételét és nyereségét is. Erre a problémára nyújt megoldást a közvetlen értékesítés, ahol termelő és felvásárló találkoznak a piacon. Ennek az egyik legjobb példája a Magro.hu online mezőgazdasági piactér, ahol többszázféle mezőgazdasági termény és haszonállat adható és vehető.

„A Magro.hu-t 2 évvel ezelőtt indítottuk, ahol a mezőgazdasági termékek kereskedelmét segítjük. A piactérre nagy az igény, a nyitás óta 350 ezer mezőgazdasági szereplő kereste fel és kereskedik rajta, ill. 6100 regisztrált tagunk van.” – mondta Bóné Tímea, a Magro.hu társtulajdonosa.

Az elmúlt időszakban az alábbi termékmennyiségek fordultak meg a piactéren:

> 3,5 millió tonna gabona
> 50 ezer darab haszonállat
> 1 millió tonna zöldség-gyümölcs
> a szezonális termények, termékek nagy mennyiségben.

Bóné Tímea hozzátette: „Jelenleg is több száz ajánlatból válogathatnak az érdeklődők. A havi kb. 40 ezres látogatás a piactéren garantálja, hogy nagy a verseny mind az eladói, mind a vevői oldalon egyaránt. Itt mindenki találhat magának több új potenciális üzleti partnert.”

Akinek az interneten keresgélés nem okoz gondot,
az ma már a Magron is kereskedik.

További információ: http://www.magro.hu

www.magro.hu